tirsdag 8. april 2008

Gul kortbukse

Det er jo egentlig strikking jeg kan. Derfor er jeg ekstra fornøyd hver gang jeg har fullført et syprosjekt - stort eller lite.

Så her ligger en liten bukse og lengter etter sommer.

Jeg har planer om å utvide mitt repertoar med å forsøke meg på noen jersey-prosjekter. Takk til snille Karolina for tips om Jofotex!

9 kommentarer:

Pene Lene sa...

God aften, Gry!
Så utrolig morsomt å se at du også blogger - og jammen meg har du laget mye fint! Fikk linken fra Åse.
Grattis med ny baby også. Det ser så koselig ut! Gleder meg til å følge dere fremover. Håper det er greit om jeg legger deg i blogglisten min!

Klem fra Rachel (nå sørlending)

Gry sa...

Haha, pene lene, så fint bloggnavn :-)
Hyggelig å høre fra deg, noen år siden sist? Og ja, det er veldig stas med ny baby. Jeg skal være hjemme til august, og lengter slett ikke tilbake til jobben (ennå..)

Vær så god, legg meg til på listen din, det er jo bare et kompliment for en ny blogger som meg ;-)

klem

Tante Hilde sa...

Dette heter "solbukse". Da jeg var liten (kanskje 3 år) sydde mor hele 3 solkjoler med solbukse i samme stoff. En dag var hele familien på ferietur. En gatefotograf tok bilde av alle 5. I det han knipser løfter jeg på skjørtet slik at buksen synes i hele sin herlighet. Jeg husker at mine eldre søsken (din mor) kjeftet på meg at jeg ødela bildet. Men jeg var så stolt av en så fin bukse, at den måtte vises fram. Hva var visen ellers ?

Gry sa...

Fnis, jeg kan levende se for meg både tante hilde og mor. Flere solbukser skal det bli, de er jo så fine.

Lille Persille sa...

Du, hvordan får du bilde ved siden av navnet ditt? Jeg må jo spørre deg som er bloggeksperten av oss to;)

Gry sa...

Bloggekspert, jojomensan. Du må gå inn på "vis hele profilen", og så klikke på "rediger profil". Hvis dette gjør meg til ekspert, så synees jeg at jeg kom lett til det! Fin blogg du har fått deg forresten, Lille Persille!

Dr. Gill sa...

Så fin solbukse da! Lengter etter sommer når jeg ser disse :)

Gekko sa...

Virrkelig söte bukser!
Jofotexstoffer? Får man kanskje se litt ugler her? Jeg lengter etter mine ugler... Et annet tips er det herlige kaninstoffet som snart kommer i nye farger!

Gry sa...

Hmf. Jofotex er visst ikke så glade i nordmenn, det viser seg at de ikke sender utenfor Sverige. Men! Til uken skal jeg til New York, og skal oppsøke en stoffbutikk som ser utrolig spennende ut. Kanskje ikke ugler, men kanskje noe helt annet?