mandag 5. juli 2010

Akkurat nåHer er vi nå, på Hotel Mundal i Fjærland. Vi er på vei ned fra dåp i Volda. Veien opp ble kjørt på én dag, og det var i drøyeste laget. Så her er vi på et staselig gammelt trehotell fra slutten av 1800-tallet, på vei til Eggero. Vi havnet midt opp i en tysk filminnspilling her på hotellet, og Veslemøy ble hyret som statist.

3 kommentarer:

Dr. Gill sa...

Nei, nå ble jeg nyskjerrig.... Siden jeg bor i Volda ;)Ser ut som dere har en staselig overnatting!

Veldig koselig å følge deg på bloggen igjen. Alltid inspirerende og morsomt å lese hos deg. Jeg sliter virkelig med å komme i gang med bloggingen igjen. Håper at lysten kommer snart :)

Gryda sa...

Det var Yngvil og min bror Oddvar som døpte Maria, du kjenner dem kanskje? Jeg fikk forresten stifte bekjentskap med legestanden i Volda, jeg antar det var en kollega av deg som tok seg pent av meg da jeg forstuet ankelen. Vi var enige om at riktig medisin de neste dagene var hvile med benet høyt, og høye drinker servert av f.eks. ektemannen.

Hyggelig at du liker å lese bloggen min! Jeg kikker fra tid til annen etter for å se om noe skjer hos deg også.

Dr. Gill sa...

Høres ut som du har fått bra behandling, da ;) He, he. Jeg har sannsynligvis sett ankelen din på røntgen på morgenmøte, uten å vite om at det var deg.

Yngvil er jo et sjelden navn, så jeg tror nok at jeg vet hvem det er, ja. Foreldrene hennes bor noen hundre meter fra oss. Verden er ikke stor....

God bedring! Håper du får excellent pleie av mannen!