tirsdag 6. juli 2010

Stemningsrapport fra HallingbadetI forgrunnen: min forstuede fot
I bakgrunnen: min ektemann
Under vann: min yngste datter
I boblebadet: min nest eldste datter

3 kommentarer:

Monstermønster sa...

Fader også! Da jeg brakk armen for eh... femten år siden, så surret vi plastposer på, og badet allikevel. Om det er å anbefale, tja..

Gryda sa...

Ja, det er litt kjedelig. Jeg kan jo i prinsippet bade, det er bare så tungvint å komme seg rundt om kring at jeg blir sittende et par dager til. Det blir mye strikking, da!

Malva sa...

jeg må jo innrømme at jeg ikke er superglad i sånne badeland, og hadde veldig gjerne forstuet foten så jeg kunne trekke på skuldrene og sukke over hvor uheldig det er at jeg ikke kan bade med de andre. Strikking er jo mye gøyere! Jeg trekker dessuten også på skuldrene og sukker trist hver gang jentene spør om de kan få en kanin. "Å DET hadde vært koselig jenter, men dere vet - pappa er jo allergisk.." Dette fungerte veldig lenge for meg, helt til de spurte om de kunne få en skilpadde. Da måtte jeg innrømme at jeg egentlig ikke er så veldig glad i dyr som vil bo innendørs, eller som krever at jeg må mate dem. De var svært rystet. "Liker du ikke dyr????" På deres venninners reaksjon så er visst dette noe av det værste et menneske kan innrømme...