torsdag 8. juli 2010

Daisy-kluten


Litt på kanten er det kanskje å lage kjøkkenkluter som er fargekoordinert med serviset. Jeg tar sjansen. Her er Daisy-kluten, som selvsagt hører hjemme på Eggero.

10 kommentarer:

Kaja sa...

Ja alltså. När man lyckas få en disktrasa att se ut som ett konstverk så är man antingen väldigt duktig på att fotografera eller duktig på att sticka...

Eller båda två...

Kan man ha en inramad bild på en disktrasa på väggen, eller blir man betraktad som tokig då???

Gryda sa...

Haha, da er man nok like tokig som den som lagde kluten!

Alt godt sa...

Eg ser den ikkje! Nettlesaren min er frå oldtida, det kan ha med det å gjere. Skal prøve på nytt når eg kjem heim. :klem:

Gryda sa...

Du, det kan like gjerne være fordi bildet har et litt rart format - den er overført direkte fra en iPhone-app som heter Hipstamatic. Nå er jeg imidlertid hjemme igjen, og skal legge ut bildet igjen på skikkelig vis.

Forresten: du skulle vært her i Oslo i går, da var det et helt utrolig tøft uvær!

Alt godt sa...

Eg var i Oslo i går! (Det er grenser for kor lenge ein kan vere i Stockholm og ha seg når ein fungerer som seksjonssjef...)

Uveret var spektakulært! Fjortisen og eg sprang frå eine til andre sida av loftet med handkle og kamera på stativ for å prøve å ta bilde. klarte vi det? Nei. Må ha kurs i fotografering av lyn. No ser eg bildet ditt - lekkert! :-)

Gryda sa...

Har du hatt deg i Stockholm? Det lyder interessant, i hvert fall hvis vi legger det samme i uttrykket. (Ikke for det: Stockholm er uansett interessant, om man så har seg eller ikke.)

Gekko sa...

Åh, jeg ble forelska i koppen jeg! Er det noe gammelt eller nytt? Synes jeg bør vite hva det er for kopp, vet at jeg har sett den før :-)

Kult å koordinere! :-)

Gryda sa...

Jeg er forelsket i koppen jeg også! Serviset heter Daisy og er fra Figgjo. Jeg antar at det ble laget på 60-tallet, og er nå bare å få kjøpt brukt. QXL.no har vært min viktigste kilde, i tillegg til at vi var så heldige å få noe til bryllupet i fjor. Så nå er vi faktisk ganske godt utrustet på hytta!

Gekko sa...

Figgjo ja! Jeg samler selv på mine foreldres gamle Figgjo fajanseservise, som jeg ikke har klart å finne navnet på... Skal sjekke QXL, er ikke så bevandret i norske nettsider enda. Kanskje jeg kan finne noe av "mitt" servise der. (Skal ikke konkurrere med deg om Daisy :-))

Alt godt sa...

Jepp! :-) Detaljar blir meddelt over lunch anytime.