mandag 16. juni 2008

Vi snakker snekkerbukseI dag er det billedvisning med ekte modell - Lillepus viser her frem både en splitterny snekkerbukse og min nye klassiske Adirondack Chair, som jeg har fått som bursdagsgave på forskudd av min elskede. (Se som stolen roper etter solskinn, tekopp på armlenet og strikketøy i fanget!)

Snekkerbuksa ble til i perfekt regnvær i går, med kammermusikk på øret og mengder av te i koppen. Jeg tenker det blir en fin barnehagebukse - det er lange seler, slik at knappene kan flyttes i takt med at Lillepus vokser. De fine gule knappene fant jeg på en eldgammel og morken regnjakke på hytta, og jeg synes det er hyggelig at de er i omløp igjen!

Lillepus lærer nye ting hver dag nå. I går bestemte hun seg for at det var hun og ikke jeg som skulle holde skjeen når hun spiste middag. Ikke helt enkelt, siden vi var på hytta og Lillepus fikk mat fra glass. Vi fant en måte å gjøre det på som ga henne tilstrekkelig inntrykk av at det var hun som ordnet biffen, samtidig som hun faktisk fikk i seg litt mat. Det involverte to skjeer, diverse distraksjonsknep og masse klin. I dag fant Lillepus og jeg ut at hun kan gå i trapper, i hvert fall oppover. Før jeg hadde oppdaget planen hennes, var hun halvveis oppe - og satt fornøyd og svaiet på sjette trinn. Hun er stadig i perlehumør, og hviner på inn- og utpust ("hun ler som et esel", som Jonas treffende sa.)  Kanskje det er på tide å lære henne å sove om natten nå...?

4 kommentarer:

kokos flanell sa...

toppenbra snickarbyxor. jättefint med de gula detaljerna.

Dr. Gill sa...

Kjempetøff bukse! Utrolig fint med gult til! Alltid like morsomt å følge livet med Lillepus :) (Og stolen din var lekker! Ser gjerne flere bilder av den...)

Thorvalda sa...

Veldig fin snekkerbukse! Den kommer til sin rett på modellen!

Gryda sa...

Så hyggelige kommentarer. Det er virkelig gøy å sy snekkerbukse, det blir liksom et skikkelig plagg av det, og ganske raskt! Jeg ser for meg at det blir mange varianter av denne i årene fremover...