lørdag 21. juni 2008

Gryda utvider repertoaret


...med to picnic-spisebrikker. De er laget i et linstoff som har ligget på hedersplass på syrommer og ventet på at jeg skulle finne ut hva det skulle bli til. Bestikklommene er klippet ut fra noen gamle fine spisebrikker som Kristine var så snill å gi bort. Brikkene skal bli bryllupsgave til noen som er så heldige å gifte seg i finværet i Oslo i dag.

Picnic, ja. Det minner meg om en vits min mor fortalte meg: Erna kom begeistret på jobb på mandag, og fortalte at hun hadde vært på nicnic med Jan i helgen. -Du mener kanskje picnic?, sa Gerd. -Joda, fniste Erna, lett rødmende, -det ble jo litt av det også.

Ha en strålende lørdag, med eller uten picnic ;-)


6 kommentarer:

Dr. Gill sa...

Så smart! Skikkelig fine.

Tante Hilde sa...

Denne var ny! Veldig fin. Og lur gaveide. Jeg har alltid prøvd å lage gaver , men ikke alltid like lett å finne på hva man skal lage. Heldig den som får denne med det utsøkte stoffet.
Tips:Det er mye fint man kan finne på loppis, stoffer som har flekker og feil. Supert å bruke slik ting gi kombinasjon med ...? Og designeren blir stolt. Dette er gaver med sjel.

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Fint! /Karolina

Thorvalda sa...

Jeg slutter meg til tante Hildes kommetar. Ingenting er som å gi bort, og ikke minst få, selvlagde gaver!

Gryda sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Tante Hilde ga ofte fine hjemmelagde gaver til jul - jeg husker bl.a. putevar og t-skjorter med batikktrykk. Putevaret mitt var gult med en sol på. Broren min fikk et orange putevar med bil, jeg var litt misunnelig. Bottom line er: barn liker myke gaver, bare de ikke stikker for mye!

Pene Lene sa...

Oi - så fine.
Og så mange fine bukser du har sydd. I det hele tatt høy aktivitet!
Selvlagde gaver slår alt - tanke og ikke minst omtanke i gaver betyr aller mest.
Ha en fin uke - jeg skal ta taggen videre :)