onsdag 25. juni 2008

Håpesjalet er ferdig!


Nå skal det pakkes pent ned, og dampes og presses når vi er hjemme. Det ble akkurat så mykt og deilig som jeg håpet, det er nesten så jeg er fristet til å ta det selv. Men det er til M, altså.

5 kommentarer:

Thorvalda sa...

Gratulerer med ferdig sjal! Jeg som har sett i virkeligheten vet at det er enda finere enn på bilde, og at det er utrolig mykt og deilig.

Anne på landet sa...

Å for et nydelig sjal! Er det lov å spørre om hvor jeg får tak i oppskriften?

Takk på forhånd :-)

Gryda sa...

Takk ;-) Nå er jeg klar for å fullføre nye prosjekter - har med en jakke til Lillepus også, den har jeg hold på med temmelig lenge.

Anne: oppskriften er fra Rowan, hvis du kikker på et litt eldre inlegg her som heter "Håpesjal", så ser du at jeg har lagt ut en link til en svensk oversettelse. Utgangspunktet for oppskriften er Kidsilk Haze, men tynn alpakka fra Du store alpakka fungerte også fint. Jeg la opp litt færre masker enn i oppskriften, jeg synes det ble en fin størrelse da. (Husker ikke hvor mange jeg reduserte med - men sjekk ut profilen min på Ravelry, der står det)

Hilde sa...

Gratulerer med resultatet. Sikkert masse arbeid. Kjempefint!! Jeg er sikker på at M blir både glad og rørt.

Lille Persille sa...

For et fantastisk vakkert sjal! Og i min favorittfarge, som heldigvis M også kler veldig godt! Hun blir veldig glad - garantert!