tirsdag 10. juni 2008

Takker og bukker

[award-kreativ%25252Bblogg.jpg]
Jeg har fått denne fine prisen av Thorvalda, tusen takk! Det har vært stilt fra meg lenge nå - av flere grunner; langvarig forkjølelse (slipper taket i disse dager), ekstremfinvær, og en generell, snikende følelse av å være litt sliten. Kan hende det begynner å gå opp for meg at permisjonstiden snart er over (tilbake på jobb etter sommerferien), eller kanskje det er Gryda som sender røyksignaler til seg selv om at alt for mange måneder uten tilstrekkelig søvn tærer litt på? 

Anyways. Jeg pusler videre, om enn i noe lavere tempo. Håpesjalet går fremover, det blir riktig fint (men jeg har ikke - sic - giddet å ta bilde av det ennå). Jeg gleder meg til å gi det til M., det går heldigvis fremover med henne også! Jeg har noen andre strikkeprosjekter jeg må få litt fart på også, jeg er over halvveis på opptil flere...

På fredag skal vi ha stor feiring; navnefest for Lillepus. Jeg hadde tenkt å sy en kjole til henne, men orker ikke helt å gå i gang. Det er så mye annet som venter først - rengjøring, kakebaking, matlaging etc. Men det er hyggelig, altså. Selv om vi ikke ønsker å ha dåp, synes jeg det er meningsfullt å ha en fin fest med familie og venner - Lillepus skal ønskes behørig velkommen i klanen. Vi krysser fingrene for at det blir mest oppholdsvær, og at de regnbygene som er meldt blir korte og vennlige.

Hvor var jeg. Jo, bloggpris. Kreativ Blogger. Jeg gir prisen videre til en blogg som skjuler en gruppe svært kreative damer: Tove, Stine, Kristine og Jenny i Luddeklær. Det var Luddeklærbloggen som fikk sparket i gang min sying og blogging, og Luddeklærne (som er til salgs bl.a. hos En gul knapp) er så fiine.

1 kommentar:

Luddeklær sa...

Vi i Luddeklær neier og knikser!