torsdag 19. juni 2008

Utfordring

Jeg var alltid en sånn som brøt kjedebrev, som mistet brevvenner fordi jeg aldri svarte, og som hatet minnebøker. Men - man kan jo ikke være kjip hele livet, så nå skal jeg sannelig svare på utfordringen jeg har fått fra Dr. Gill:

3 namn jag går under: Mams, mamma og elskede (ja tenk...)
3 saker som skrämmer mig: I dag er jeg ikke redd for noen ting! Come on!
3 saker som jag har på mig: AmmeBH, tøfler og hårstrikk
3 sanningar: Det blir rart å begynne på jobb igjen i august, etter ett år borte. Det har vist seg at jeg kan sy, og at jeg liker det. Jeg er egentlig et hagemenneske.
3 saker jag verkligen vil ha: Fint vær til seiltur og til hagestolen, gode samtaler med de to eldste døtrene mine i sommerferien, bedre lagringsplass til stoffene mine
3 söta pysslare som jag skickar vidare dessa frågor til: Tja det var verre. Jeg leser mest svenske blogger, og der har vel denne herjet en stund. Men jeg prøver meg på pene lene og frk. snux. Thorvalda tør jeg ikke forsøke, for hun er enda verre enn meg når det gjelder sånne ting. Siden det er tanken som teller, synes jeg det får gå for tre.

5 kommentarer:

Dr. Gill sa...

He, he! Jeg er heller ingen tilhenger av kjedebrev... Men synes vi kom bra ut av det, begge to!

Gryda sa...

;-)

Thorvalda sa...

hi, hi... du har vel et lite poeng der, Gryda. Men du var nå veldig flink, synes jeg.

Lille Persille sa...

Veldig morsomt navn på etiketten!-)

Jeg har vært og flikka litt på sida mi i dag, men synes den er ganske tråkig. Hvordan fikk du til det bildet du har på din blog? Har du tatt det bildet selv? Har vært og lest på andres blogger i dag, og ser at de har så fine blogger alle sammen. Det virker nesten som om de har mekket malen sin selv - går det an? Vet du noe om det?

Hilsen blog-retarden

Gryda sa...

Hei Lille Persille-kusine!
Bildet på bloggen min er det Erik som har tatt, det er aprikoser fra kjøkkenbenken. Fine, ikke sant? (Har du forresten sett intervju med ham i A-magasinet i dag ?)
Jeg synes ikke du skal være så streng mot deg selv. Bloggen din blir fin den, bare du slutter å kritisere deg selv så mye ;-), og slenger ut noen fine bilder av hagen. Hvis du ser noen morsomme "wigets" (klokker, tellere etc) hos andre bloggere, så kan du normalt klikke på den, så vil du komme frem til et nettsted som lar deg installere programmene på din egen side.
Bloggene jeg kikker på ser stor sett ut til å være i en av de forhåndsinnstilte malene du kan velge på innstillingen på din egen side. Jeg har valgt Thisaway green (velg først tilpass, så velg ny mal, så Thisaway, og så får du flere fargevalg). Og så kan du velge ulike farger for de forskjellige feltene og overskriftene. Men altså: hvis du virkelig har tid og lyst, så ta en kikk på http://mreteveian.blogspot.com/. Hun kan åpenbart dette med bloggfikling.