søndag 5. desember 2010

Hjertejakke til minste søster

Startskuddet for babytøy er gått! Her er første jakke til den nye lille jenta som kommer i mars. Jakka er strikket i Dale babyull, som jeg som tidligere skrevet riktignok ikke er så begeistret for.

5 kommentarer:

PeneLene sa...

Å - så fin den var! Så tøft med forskjellige knapper!! Finfin søndag til dere!

Daria sa...

nydelig jakke,nydelig blogg,nydelig farger,her linkes det til:)

Gryda sa...

Takk for hyggelige kommentarer, PeneLene og Daria! Det med forskjellige knapper var en dyd av nødvendighet, jeg hadde bare tre igjen av de minste. Men jeg er helt enig, det gir litt "edge" når knappene er forskjellige, bare de er litt i samme sjanger. Den øverste er en arvet enslig knapp, som egentlig hadde en forgylt topp i midten. Jeg har forsøkt å få den til å matche litt ved å farge denne "toppen" svart med sprittusj...

Brigg sa...

først: gratulerer kjempemye med voksende mage! Lykke!:-)

Også: herlig blogg du har. Fine bilder av fine ting du lager. også ser det ut som du har ganske fint hjem! (vis gjerne mer:-) )

Ha en fin førjulstid!

Gryda sa...

(Blush) Det er veldig hyggelig å få en så fin kommentar fra en virkelig blogginspirator. Og fint hjem...? Legg merke til at jeg er veldig nøye med hvilke små utsnitt jeg velger. Utenfor bildene råder stort sett kaos. Men et relativt sjarmerende kaos, altså, selv om det neppe blir interiørblogg ut av det.