søndag 9. mai 2010

Trøye til en som er ny

Denne trøya er til deg, du som er helt ny her i verden! Du får den om to uker, da skal vi treffe deg, moren og faren din og de tre søstrene dine. Lurer på om de har gitt deg noe navn ennå?

6 kommentarer:

Alt godt sa...

No er det tydelegvis alt for lenge sidan vi har snakka saman... Kaffe på løkka ein dag? ;-)

Gryda sa...

Haha, kan det være en liten misforståelse ute og går her? Det er ikke mine tre jenter som har fått en lillesøster, altså. Jeg skrev kanskje litt uklart først, og har nå rettet opp innlegget litt slik at det ikke skal være noe tvil :)

Men jeg vil likevel veldig gjerne ha en kaffe på løkka, for det absolutt alt for lenge siden sist! Jeg skal feks jobbe førstkommende fredag, det venter jeg blir en veldig rolig dag med mulighet for en lunsjavtale. Hvis du har tatt fornuften fatt og tatt deg fri, finner vi en annen dag.

Syserine sa...

Ser deilig ut. Hullmönsteret er veldig fint. Jeg har en maken : )

Alt godt sa...

Fredag er ein fin dag, eg jobbar, og kan ta ein romsleg lunch! Same stad som sist? Eller har du eit anna forslag?

Gryda sa...

Syserine: denne er strikket i Nøstebarn-garn, vi snakket jo litt om det i kommentarene til et tidligere innlegg. den ble veldig lett og fin!

Alt godt: Jeg er fremdeles litt på lavkarbo-kjøret, så et sted som også serverer en salat får min stemme. Hva med Bugges litt lengre nede i Markveien, kl 11.30?

Alt godt sa...

Deal! :-)