lørdag 15. mai 2010

Sommergarderoben fylles opp

Symaskinen kommer stadig opp med nye plagg som lengter etter sommer. I dag: et skjørt til Lillepus, med applikerte detaljer fra en liten stoffbit jeg har fått av Thorvalda. Visst er jeg fornøyd! Eneste skår i gleden er at skjørtet er litt i største laget - etter at det viste seg at 1.mai-anorakken i str tre år var litt snau, tar jeg visst litt ekstra i for å være sikker. Pytt, det gjør ikke så mye, hun skal vel vokse noen størrelser i de nærmeste månedene.


Og så til en ny gjenbrukstopp: Et utrolig irriterende skjørt med gangsperre, men i fint lyseblått linstoff, er forvandlet til noe langt mer nyttig. (Legg merke til ermeavslutningene. Det er en detalj fra det opprinnelige skjørtets nederkant - er det rart det ble gangsperre?)

Knappedetaljer; fra Snella&Petronella, og to gamle knapper jeg har fått av Nina i barnehagen til Lillepus. Og endelig fikk jeg anledning til å bruke en av de over hundre pyntesømmene min magiske symaskin kan stille opp med!


5 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Hej. Detta är förmodligen första gången jag hittar hit. Och jag är jätteimponerad över vad du kan åstadkomma med dina ganska enkla plagg med bara några extraatteraljer; speciella och vackra sömmar, knappar, applikationer. Du gör verkligen jättefina saker!!! Verkligen!

Gryda sa...

Takk for veldig hyggelig kommentar, Krokkofin! Det er jo detaljene som gjør det moro å sy også. Enten i form av et stoff med en særegen historie, eller noen ekstra krumelurer som gjør at plaggene blir "mine".

Og velkommen som bloggleser!

Siena sa...

Enig med første kommentator her at detaljene gjør utrolig mye ut av plagget. Fargekombinasjonene, sømmene, knappene - kjempekul topp!

duBedåre sa...

Så flotte klær! Likte særlig den lille toppen, herlige farger, stoffer og detaljer. Gøy å kunne bruke gamle plagg, favoritter eller fiender, til noe nytt og fint! (o:

Gryda sa...

;)

Tror kanskje jeg må lage enda flere sånne topper. Morsomme og enkle å sy, fin måte å bruke av stoffskattene, og ikke minst lette og behagelige å bruke for småjenter.