lørdag 1. mai 2010

1. maianorakk


Det ble ikke noe hagearbeid i dag. Ikke fordi jeg har noen selvpålagte begrensninger på denslags i anledning 1. mai, men rett og slett fordi det var så vått og kaldt i dag. Men symaskinen har gått jevnt og trutt i dag. (Under parolen: "Også jeg vil ha en årlig service!")

Resultatet ble en anorakk til Lillepus. Mottakeren selv er på besøk hos farmor i dag, så jeg vet ennå ikke hvordan den faller i smak. Men jeg må innrømme at jeg er litt usikker på om hun egentlig synes den er midt i blinken, hun er kommet i en fase der hun begynner å bli veldig bevisst på hva hun liker og ikke liker. Og hun er aller mest glad i rosa, gitt.

Og nå er finværet kommet, så da blir det en solfylt kveld på balkongen. Arbeidere i alle land, foren eder og ha en fin lørdagskveld.

2 kommentarer:

duBedåre sa...

Så tøff! Flott blåfarge, og det brunmønstede (vintage?) stoffet i foret og på lomma er jo helt knall! Om lillepus ikke jubler over denne, stiller jeg meg i kø... Og håper at anorakken er elastisk nok til å passe en ganske stor 33-åring... (o:

Gryda sa...

Takk skal du ha! Og jeg er helt enig med deg, hvis Lillepus ikke vil ha den, har jeg jammen meg lyst på den selv. Men den er dessverre ikke veldig elastisk..

Foret er et gammelt dynetrekk som jeg tror jeg fant på Fretex i Stavanger for et par år siden. Og jeg har mer enn halvparten igjen, som jeg gleder meg til å bruke!