søndag 31. august 2008

To ting på en gang

Bloggen min, altså Grydablogg, har fått ansiktsløftning (i tillegg til nytt navn og adresse, selvsagt). Det må være noe med høsten - nyspissede blyanter i nytt pennal, stripete strømpebukser og regn i skoene. Løfterikt!

Jeg har fått hjelp av mine utrolig gode venner Anne og Kitty - Anne har hjulpet meg å pusse på min gamle idé "inversgiraffene", mens Kitty har photoshoppet resultatet til å bli flotte logokort/merkelapper. Stilig, ikke sant?

Som om ikke det skulle være nok for en dag, har jeg fått en award:


Takk, Pene Lene! Håper du ikke synes jeg er alt for sær som ikke sender den videre. Jeg leser så mange fine blogger (inkludert din, pene lene), så jeg tror heller jeg vil sende en allmenn heder til alle som inspirerer meg til å sy, strikke, fotografere - og å skrive om det. Som jeg tidligere skrev i et blogginnlegg, er jeg den som notorisk brøt kjedebrev. Egentlig er det vel litt juks å vise blogawarden hvis man ikke følger reglene, men jeg synes jo det er hyggelig å få pris, da ;-)


8 kommentarer:

Maria sa...

Neimen! Der fikk du jo sjiraffene dine jo! Men husk; jeg kom på at sjiraffene skulle smile!
Hihi :-)

Gryda sa...

Tusen takk for at du ga din mor gode råd om giraffsmil, Maria! De ble enda finere enn jeg hadde håpet på.

mustafa sa...

grattis till en fin make-over och nya, tjusiga giraffer!

Gekko sa...

Herlige sjiraffer, og fin ny blogg!

Gryda sa...

Takk for det :-) Jeg blir så inspirert av giraffene. Tror nok jeg må lage noe fint i dag...

Anonym sa...

Er de inversgraffene noe du har kommet på selv? Synes å ha sett noe lignende i en gammel bok, bare med elefanter? Men veldig søte klær du syr, minner veldig om luddeklær, som jeg elsker =)Bare synd mine barn er altfor store for disse nydelige klærne :-)

Gryda sa...

Inverselefanter? Morsomt at andre også har hatt lignende idé, selv har jeg ikke sett andre enn mine egne ennå... Men de så jo ganske annerledes ut før jeg fikk hjelp til å "fintegne" dem, da.

Jeg lar meg for øvrig inspirere av mange - Luddeklær selvsagt, og ikke minst alle de flinke svenske syerne og bloggerne. Ta en kikk på linkene på høyresiden av bloggen min, så ser du vi er mange som lager tøy med nye og gamle stoffer, og at intet er nytt under solen...Bortsett fra giraffene mine, da :)

Maria sa...

Jah..
Til kommentaren min helt på toppen av den lang kommentarboksen din har jeg lagt merke til en skrivefeil. "Sjiraff" - "giraff"
hm.. var det feil mon tro?
Eller kan man si begge deler?
Hihi.