fredag 1. august 2008

Lys bomullsjakke til Lillepus


Denne jakka tok det lang tid å bli ferdig med, jeg mistet litt av motivasjonen da jeg så (litt for sent for å starte på nytt) at jeg hadde bommet med strikkefastheten. Men den ble jo ganske fin likevel, og det var et klokt grep å ta inn litt av den ekstra vidden ved å lage en liten klokkefasong på jakka. Halsringingen ble litt i videste laget, riktignok. Jeg får se hvordan den er i bruk, og så kan jeg jo stramme halskanten litt med en heklekant hvis jeg synes det er nødvendig.

6 kommentarer:

KortogSøm sa...

Den var veldig fin da, minner meg om en jakke guttene mine hadde i garn fra Nøstebarn!

Tante Hilde sa...

Jeg har vært på besøk og sett jakka "in natura". Veldig fin. Hvor mange jakker skal den jenta ha ? Ser ut til at du gir henne oppdragelse som modell!!.
Men så er hun utrolig fotogen, da. Og et herlig smil.

Tante Hilde sa...

Ang. strikkefasthet og prøvelapp:
I fare for å virke belærende har jeg ALLTID strikket prøvelapp når jeg har nye garnsorter. DET TAR 10 MINUTTER!! Men så har jeg erfaring med at jeg får rett størrelse på arbeidet mitt.
Alle sier at det er så kjedelig å strikke prøveløapp. Det er så. Men jeg synes det er kjedeligere å rekke opp et arbeid som blir mislykket etter å ha hold på kanskje ei uke. Som sagt: 10 minutter.
Min far, Grys bestefar, fikk helt noya når noen måtte rekke opp et strikkearbeid. Så jeg måtte skynde meg mens han var på do!

Tante Hilde sa...

Jeg jeg har en annen historie om å rekke opp strikkearbeid:
En gang hadde jeg en kollega som var veldig ivrig til å strikke. Hun var 40 år og ugift. (dvs ingen barnebarn). Produksjonen var formidabel. Hun fortalte at ved et tilfelle gikk hun opp for garn, i en langhelg!. Hvilket senarium! Men hun var ikke rådløs. Hun bare rakk opp en del av det siste hun hadde strikket,- så fikk hun garn til benyttelse.
Selv har jeg alltid hatt nok "reservegarn" som kan brukes til hva som helst. Som min far sa : Det er ikke noe mer meningsløst enn å rekke opp strikketøy.

Pene Lene sa...

Lillepus må jo bli det mest velkledde barnet på hele østlandet. Ja, om ikke i hele Norden for den sags skyld.
Grattis med første skritt og ditto tann. Det er alltid morro - sneipen min var 9 mnd. og snuppa 10 da de bestemte seg for å bruke beina som framkomstmiddel. Det har for øvrig ikke vært en rolig dag siden :)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風