mandag 11. februar 2013

29 måneder i St.Petersburg? Come on!


Hver dag får åtte kvinner brystkreft. Jeg har både venninner og kolleger som har blitt rammet. Heldigvis har jeg så langt ikke mistet noen av mine nære, men jeg vet at de tar med seg fysiske og psykiske arr videre for resten av livet.

For tiden leser jeg at mange av mine Facebook-venninner skal reise til utlandet et visst antall måneder. Noen smarte sjeler har funnet på at hvis man snakker i koder på Facebook, og lar fødselsmåneden tilsvare en by, og datoen tilsvare et visst antall måneder, så vil alle med ett bli veldig mye mer oppmerksomme på brystkreft. I de forrige rundene handlet det om hvor man pleide å legge veska si, eller fargen på BHen.

 Ingen må selvsagt fortelle menn hva dette dreier seg om, for de trenger åpenbart ikke være opptatt av brystkreft.

Ærlig talt. Jeg har et annet forslag, og utfordrer herved alle dere utenlandsfarere:

Hva med å gi 10 kroner for hver av disse månedene dere liksom skal bo i St. Petersburg, Miami eller hvor det måtte være til Brystkreftforeningen? Dette er en interesseorganisasjon som støtter brystkreftrammende og deres omgivelser. Sammen med Kreftforeningen arrangerer de hvert år Rosa sløyfe-aksjonen. Kontonummeret deres er 1644 27 32098. (De ber om at gaven merkes med navn og formål.)

Selv skal jeg....skal vi se....gi 290 kroner til Brystkreftforeningen. (Ergerlig å være født sent i måneden, men det er en god sak.)

2 kommentarer:

Clipping Path sa...

Great post.thank you so much.

Mona Martin sa...


I am so grateful for your article. Thanks Again. Really Cool.
clipping path service