søndag 27. mars 2011

Ventestrikk

Jeg har mange prosjekter i strikkekurven. Men jeg må innrømme at det forekommer litt sniking i køen, slik som denne lille jakka. (Unnskyld til alle døtrene mine, som må vente litt lenger på sine strikkeplagg!) Jakka er et inspirasjonsprosjekt i kjølvannet av den fine buksa nedenfor som min mor har strikket, og tilsammen ble det jo et lite sett.

Men du, lille venn? Du kan komme nå. Vi venter på deg.6 kommentarer:

Siren sa...

Ja, ventetiden kan være lang. Og særlig når det virkelig nærmer seg går tiden ekstra sakte... Settet var da i hvertfall utrolig vakkert, jeg falt særlig for jakken! Ingen oppskrift på denne altå? Nydelig var den:) Har du en oppskrift du vil dele, gi meg gjerne en kommentar på bloggen på hvor jeg kan finne den:) Ha en strålende dag, og håper vidunderet snart kommer til verden!

Anonym sa...

A propos ventestrikk:
Da jeg fikk mine, visste man selvsagt ikke kjønn på forhånd. Derfor var det mest nøytrale klær og farger som gjaldt. Kofferten som skulle være med på sykehuset var pakket med: blått og rødt garn, oppskrift og strikkepinner. Kjolen var ferdig før jeg reiste hjem igjen. Men den gangen fikk vi ligge ei uke på føden.
Lykke til fra tante Hilde

duBedåre sa...

Herlig sett! Heldig liten som skal inn i dette!

God ventetid. Det er en tålmodighetens prøve, men vel verdt det!

Gryda sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Siren: oppskriften er kjøpt hos PurlSoho.com - jeg har lagt inn kommentar på bloggen din.

Tante Hilde: på kontrollen denne uken ymtet jordmor frempå om at hun syntes det hørtes mest ut som en gutt....det blir jo litt av en overraskelse i så fall! Litt spenning nå i ventedagene er jo bare moro, selv om jeg har mest tro på at ultralyden var riktig. Hvis ikke får vi kalle inn til dugnad for guttestrikk ;) Men dette settet er jo uansett temmelig kjønnsnøytralt, da.

Monstermønster sa...

Køkultur er ikke strikkeprosjekters største force, det snikes stadig vekk i køen min iallefall!

Lykke til med innspurt, jeg ble superspent da melkekartongen viste termindatoen, men den rakk å gå ut på dato gitt :)

Aase G sa...

Nydelig sett! Hvordan er det med deg nå tro? Vesla kommer jo når som helst nå. Lykke til, tenker på deg stadig vekk!