onsdag 19. november 2008

Ro og orden gjenopprettet

Noen få dager på tur, og bloggen min har vært utsatt for innbrudd. Blogg-gemalen er selvsagt umiddelbart tilgitt, selv om det er litt råttent å skrive så vittig at bloggens opprinnelige eier nesten får prestasjonsangst. Vel, ro og orden er omsider gjenopprettet, og vi er tilbake i håndarbeidsland.

Denne jakka er jeg veldig fornøyd med. (Og her er vi inne på kjernen i bloggvirksomheten, dere; lage, vise frem, skryte av seg selv!) Lillepus liker den også godt, særlig båndene (de er så fine å sutte litt på). Heklekanten nederst ser slett ikke ut som bildet i oppskriften, men til alt hell likte jeg kanskje min enda bedre.  (Dette skal i følge mønsteret være muslingkant, men den virker på bildet litt mer klumpete/boblete enn min, som er helt flat. Noen med heklekompetanse som kan bidra med litt oppklarende fagkunnskap her?)

Jakka er strikket i Rowan 4ply - et fabelaktig bomullsgarn som gir jevne, definerte masker. Men det krever litt tålmodighet, da - tynt garn og tynne pinner. Knappene er fra bunnen av knappeglasset, jeg hadde bare en av hver. Båndet fant jeg i en butikk nedenfor Sacre Coeur - tenk en hel butikk med bare bånd og snorer.

4 kommentarer:

Kaja sa...

Jättesöt jacka och kanten är ju bara underbar... Ska komma ihåg att leta efter garnet nästa gång jag behöver bomullsgarn. Gillar Rowan!

mustafa sa...

jättefin. vilket tålamod, jag gillar tjocka stickor och garn för då går det fort.

och om du kommer till göteborg borde du besöka knapp-carlsson, de har också många, många band och knappar, spännen etc.

Pene Lene sa...

Herlig jakke!
Det er ikke alle forunt å ha en vikarblogger. Han var veldig morsom. Kanskje han skulle få en fredagsspalte? Han trenger åpenbart et alternativ til Grosvold.

Dr. Gill sa...

Kjempefin jakke! Heldig du som har en vikar:)