søndag 6. juni 2010

Vannslangemoro

For en herlig søndag! Her får Lillepus smake den søte hevn etter at hun har dusjet damene i hammocken med hageslangen. Heldigvis tåler den fine kjolen fra Kajadesign vann....

Det er ingenting som er så fint som hagen min i begynnelsen av juni, synes nå jeg. Utpå sensommeren, når lukelysten har gått over og vårblomstene er ferdige, blir det litt mer rufsete her. Nå gjelder det å nyte øyeblikket!

6 kommentarer:

Malva sa...

For et fantastisk bilde!
Hagen min har det på samme vis. I dag har jeg blitt solbrent og kost meg i hagen hele dagen. Luket og luket. Utrolig hvor ille det blir hvis man hopper over et år med luking!
Hammock ja... det skulle man kanskje hatt! (jentene er nemlig veldig misfornøyd med sin mor, som nekter å kjøpe trampoline.)

Sommerklem fra Tove

Kaja sa...

Helt underbar bild! Den borde du skicka in till någon fototävling!

Och så söt hon är i klänningen! Just DEN klänningen är väldigt bra tillsammans med vattenslang (vi har testat!), för att den torkar så fort!

Gryda sa...

Tove: kjøp hammock! Da jeg var barn var hammock alltid det som noen andre hadde, litt sånn som bilbane og brusmaskin,. Nå har jeg både hammock og brusmaskin, og er et langt lykkeligere menneske. Så kan jentene dine kjøpe trampoline når de blir voksne, og fortelle om sin ulykkelige barndom til alle som vil høre.

Kaja: takk for veldig hyggelig innlegg på bloggen din!

Tora sa...

Utrolig herlig bilde! Lengter etter mer sommervær nå..

Pia sa...

For et herlig bilde! Noe av fordelen med å arrangere giveaway, er at man kan snuse seg tilbake til andres blogger! Og denne likte jeg!

Gryda sa...

Så hyggelig med nye besøkende, Pia!

(Og Tora: synd du ikke bor i Oslo, for her blir det finvær til uka! Sommerkjoler skal luftes igjen!)