søndag 13. juni 2010

Klut o´hoi

Det var jo en viss risiko for at dette med klutestrikk skulle bli en vane. Haugen vokser seg større, disse er produsert for salg. Jeg strikker med tynt bomullsgarn, de forrige ble nok litt for tykke. Dette er perfekt bilstrikk, én stripe på vei til jobb, og én stripe på hjemvei. Da sitter jeg på passasjersiden, vel å merke.


4 kommentarer:

Krabbelure sa...

Heisann! Tok en tur innom her etter hyggelig melding fra deg på mitt rabarbra-innlegg! Du er den første jeg har møtt på som også har hørt om jordbærrabarbra. Nå har jeg ikke googlet det ordet,- men betyr det at d ogs har hørt om det!!? Er det virkelig noe som finnes, eller var det bare noen mine slektninger hadde funnet på...? Flott blogg du har, forresten! Kommer igjen, jeg!

Gryda sa...

Jordbærrabarbra har jeg ønsket meg lenge - min er litt kjedelig grønn (med rosa stilker riktignok - men så snart det ytterste laget er borte, er fargen også borte. jeg vet imidlertid ikke om navnet også viser til smaken, eller om det bare er fargen. Jeg har aldri gjort en smakssammenlikning av ulike typer rabarbra, men har jo hørt at det fins sure..og mindre sure varianter. Det er jo logisk å tenke at den rosa jordbærrabarbraen er litt søtere enn sin tante grønn, er det ikke?

Forresten: kjempefin blogg du har også. Du tar veldig fine bilder!

Syserine sa...

Jeg har värt klutehekta i ti år snart. Ble sugen på boken, for jeg ble sugen på oppskriften : )

Anonym sa...

Hei så fine kluter! Jeg også har hatt dilla på å strikke tuer. Har sikkert gitt bort 50. Men jeg har ikke så fint mønster på mine som du har. Jeg har brukt dobblt mandarin i forskjellige farge. Får veldig skryt fra de som får det og det er jo gøy!! Klem fra Anita