mandag 4. januar 2010

Hvis ingen går i fella...

(Undertittel: Godt nytt år!)

Et nytt år har begynt, og en juleferie er over. Det var litt spennende å komme opp til hytta 3. juledag, siden vi ikke har opplevd hytta vinterstid før. Nå kjenner vi hytta enda litt bedre, og vet at 1) det er veldig veldig hyggelig å bruke juleferien sin der, 2) det er kaldt på hytta når det er kaldt ute, og det trengs mye ved, 3) vi må få orden på vanntilførselen til neste vinter, det blir litt tungvint å smelte snø i lengden, og 4) det er ikke for ingenting at hytta i tidligere tider gikk under navnet "Musebo". Musen Fredrik ble strikket på nyttårsaften som et minne over den skurken vi fanget i musefella. (-Det var nok bare den ene, sa jeg til min bror på telefon. -Hå nei du, de bor i veggene, sa bror min, han har vært igjennom dette med egen hytte for noen år siden.)

I morgen tidlig kaller plikten igjen. Jeg skulle gjerne hatt noen ukers ferie til. Men en trøst får være at jeg har en spennende og fin jobb, og at det tross alt er best å ha noen plikter her i livet. Nyttårsforsetter? Joda, de vanlige. Men det viktigste dette året tror jeg er at jeg vil bruke litt mer tid på å være sammen med gode venner og familie. Så da er det sagt, og de som føler seg omfattet av forsettet får hjelpe meg med å minne meg på det når hverdagen drar seg til.


3 kommentarer:

mustafa sa...

hoppas du får ett förträffligt 2010, gryda och att alla de där som bor i väggen flyttar ut.

mustafa sa...

ps. lustigt att du kom på besök för en stickbeskrivning. igår var jag och köpte garn, ska sticka enligt en norsk beskrivning. denna:
http://www.pickles.no/luftig-kjekkasgenser/

Hilde sa...

Lurt nyttårsforsett det å være sosial. Du har kanskje merket at jeg har hatt det samme forsettet de siste årene? Forøvrig: du er, herved, invitert på besøk i mitt hus.
(Min generasjon mener at man skal være sosial på andre måten enn bare via medier.)