søndag 11. januar 2009

Planlegging
Ja, og så skal man da altså gifte seg. Plutselig ble det så mange ting som skal tas stilling til, så mye som skal planlegges. Brudekjole, for eksempel. I kveld har jeg drømt meg vekk på internett....


13 kommentarer:

Kaja sa...

Oj! Vad roligt att du ska få gifta dig. Jag har försökt att övertala min man ett tag, men det går låååååångsamt

mustafa sa...

så trevligt. hoppas du slipper bli tvångsmatad med tårta som bruden på bilden längst ner.

Naíma´s sa...

Vad roligt!! Ett stort lycka till
/ Jennifer

Gundad sa...

Så kjekt! :D Alt vel? No har du vel ikkje tid til lunch på Grünerløkka lenger...

tante sa...

Har du lagt ut disse bildene for at vi skal stemme på hvilken du skal velge? I tilfelle kunne jeg tenke meg å få flere alternativer. Det er liksom ikke helt deg!
Eller kanskje du skal strikke? Jeg vevde stoffet til min brudekjole i 1975, og sydde den selv etterpå. Du husker vel at du var så skuffet for at jeg ikke skulle ha brudepike. Men du tok likevel showet der du sto, tannløs, i nordlandsbunad og sang " Ingrid Sletten". P.s. Du kan godt få låne min kjole! D.S.

Gryda sa...

Får se et bilde av kjolen, da vel tante hilde!

Syserine sa...

Kanskje du skal gjöre som du gjorde i 75, synge Ingrid Sletten? Du har inspirert meg til å strikke meg en vest som jeg har fullfört i dag, takk og takk!

Gryda sa...

Ingrid Sletten var den aller fineste og tristeste sangen jeg visst da jeg var barn. I og med at det handler om en dame som aldri blir gift, er jeg litt usikker på om det egentlig er en bryllupssang? Det er nok ikke første gang jeg bommer på repertoaret, jeg husker forsamlingen på Ås eldresenter ble litt lange i maska da jeg var med min bestemor, og underholdt med "Under den hvite bro". Da jeg kom til andre verset, som lyder: "Under den sorte jord, ligger min oldemor, der har hun ligget i mange hundre år, uten en kaffetår", husker jeg bestemor ble litt flau.

Frøken Snux sa...

hei! Special Price for you på bloggen min. :)

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

GRATTIS...så roligt. /Karolina

Pene Lene sa...

Du og du så morsomt med bryllup!
Mange valg - la det bli mer morsomt enn kvaler!!
Håper du blogger både kjole og annet snaks!

Anonym sa...

Neimen. Synes jeg har sett dette innlegget før, jeg? Åja, jeg husker! Jeg så det forrige gang jeg skulle sjekke om det var noe nytt.

Men jeg er vel ikke rett person til å si noe. ;-)
Håper alt er bra hjemme!

K2 / Brüssel sa...

Gratulerer!