torsdag 1. mai 2008

Verdens kjedeligste strikkeprosjekt


Frikejenta er jo ikke egentlig en Ekte Frikejente. Vél går hun sine runder i Natur og Ungdom med knallrosa Dr.Martens, men i smug er hun Glamourprinsessen - med Audrey Hepburn som stilikon. Derfor, og fordi jeg er en ganske grei mor, har jeg gitt meg i kast med det som må være verdens kjedeligste prosjekt; en høyhalset, enkel sort genser i tynn alpakka. Nå har jeg holdt på med den siden februar, og har nesten ikke kommet videre fra vrangborden. I dag er det innevær, jeg skal kikke ut av vinduene på nyvendte fine blomsterbed, og drikke grønn te og strikke sort glattstrikk. Og høre på at Ian Bostridge synger Schubert, en perfekt regnværsdag! 

4 kommentarer:

tante grønn sa...

gleder meg til å se blomsterbed med små grønne spirer under blomstrende epletre - og kanskje alveprinsessen i ny vårgrønn kjole?

Gryda sa...

Grønn kjole, ja du sier noe! Faktisk har jeg ikke sydd en kjole til Lillepus ennå (bare forklekjoler så langt). Jeg er nesegrus beundrer av flinke svenske bloggere, som Gekko og Blomma åker vagn (se linkene på høyresiden av bloggen), så kanskje jeg skal flyte på inspirasjonen derfra og prøve meg på en kjole? Stoff har jeg jo i massevis;-)

Håper du har tid til å komme på besøk snart, tante Grønn, det er så lenge siden jeg har sett deg! (Jeg synes du skal rømme fra ungene for en natt og sove i gjestesengen her...)

Anonym sa...

Jeg skjønner deg godt... Har noen vrangborder liggende, jeg også. Akkurat nå er min mest dårlige samvittighet at jeg har en bunadskjorte som skal broderes - og være ferdig til konfirmasjonen i september. Det er litt av en deadline... Veslemøy

Gryda sa...

Men det går fremover, altså! Har sett to fine filmer på dvd i helgen, og det er jo perfekt TV-strikketøy!