søndag 24. oktober 2010

Teppe på ventBabyteppe i bomull blir fint for en liten astronaut som skal lande litt uti det nye året. Mønsteret er fra Pickles, og garnet er Rowans organic cotton DK. Jeg lager ett i ull også, for de kalde dagene.

6 kommentarer:

Maria, 12 år - syr selv sa...

Hei!
Jeg heter Maria, og jeg er 12 år. Jeg har fulgt med på bloggen din en stund, men har ventet med å kommentere... (Tenkte jeg skulle kommentere dette innlegget, men det kom liksom aldri...) Etter hva jeg har hørt skal du jobbe med mammaen min! Jeg er glad i å sy, og syr ofte. Jeg har en syblogg. Jeg syr ikke så mye nå, for vi pusser opp hjemme. Derfor bor vi i en liten leilighet, hvor jeg ikke har plass til symaskin/stoff og alt jeg trenger.
Hilsen Maria.

Kaja sa...

Helt underbar....

Siena sa...

Gratulerer med astronaut! Min lander ganske snart, men teppe har jeg dessverre ikke klart å strikke...

Gryda sa...

Takk ;)
(Og så spennende med en astronaut hos deg også, Siena.)

Og hei maria, så hyggelig at du la igjen en kommentar! Jeg har jo hørt om deg fra moren din, og nå som jeg vet hvor du skriver, kan jeg jo følge bloggen din også. Det er ikke så lett å få sy når man er midt oppi oppussing, det vet jeg litt om. Nå har jeg selv omsider fått syrommet mitt tilbake etter halvannet års (!) kjelleroppussing, men det tar liksom litt tid likevel å "bo seg inn". Så det har ikke helt tatt av med syingen ennå. Håper du får syhjørnet på rommet ditt i orden snart! Sy mer!

Åsta sa...

Sånt teppe driver jeg og strikker ogsåm helt likt mønster. Eneste forskjellen er at mitt aldri blir ferdig.....

PeneLene sa...

Grattis!! Jeg hørte nyheten hos Åse.
Så morsomt. Jeg koser meg glugg med baby, og hadde det ikke vært for et helsikes svangerskap så skal du ikke se bort ifra at det hadde blitt flere her :)
Håper du er i fin form!
Knallfint teppe!