søndag 12. oktober 2008

Lillepus i putetrekk

Jeg glemmer jo helt at jeg egentlig er en syerske. Desto mer fornøyd blir jeg når jeg har sydd ferdig et plagg, og tenk - denne gangen var det Lillepus som skulle få ny skjorte! To putetrekk, fire ordknapper og litt tid for meg selv var jo alt som skulle til.


6 kommentarer:

lotlin sa...

åh, vilken fin skjorta och vilken fin blogg!

Pene Lene sa...

Så fin!!
Sier det igjen - for en velkledd liten pus du har!

mustafa sa...

mycket fin skjorta.

Hilde sa...

KJempefin skjorte. Stilig stoff og veldig fin modell. Raglan-erm er veldig lett å sy, og det blir kom fortable plagg. Kan anbefales både til sying eller strikking. Hvor har du fått det fine stoffet fra ?

Gryda sa...

Så hyggelig med kommentarer! Det er ikke så mye som skjer på bloggen for tiden, så desto hyggeligere å se at noen leser og kommenterer innleggene mine.

Jeg er en svoren fan av raglan, og har ikke tall på hvor mange strikkejakker og -gensere jeg har laget med raglanfelling. Snart ferdig med en raglanjakke i bomull til Lillepus! Stoffet stammer fra putetrekk som jeg har fått av en venn av meg. Han er scenograf, og hadde sengetøyet fordi han skulle bruke det som 70-tallsinteriør til en film.

Gryda sa...

Forresten: velkommen hit, Lotlin! Hyggelig at du har funnet veien. Du har en veldig fin blogg selv, lekker farge- og stoffbruk.