mandag 31. mars 2008

Sommerdrømmer

Jeg gleder med så veldig til sommeren. Denne buksen er samme modell som Storepus hadde for mer enn ti år siden, og som jeg har lett etter da Lillepus kom. Jeg trodde buksen var tapt, og ble veldig glad da jeg fikk tak i det gamle mønsteret fra Sandnes garn. Så viste det seg at buksen fremdeles levde, den var lånt bort! Siden det var kommet en ny lillesøster hos familien som hadde lånt buksen, ble lånet gjort om til gave. Jeg hadde jo allerede strikket en ny ;-)

Knapper fra Snella &Petronella (Lille gull) 

3 kommentarer:

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Så underbara saker du gör...vet inte riktigt hur jag hittade hit men jag återkommer gärna.Gör du på beställning? Jag blir så glad känner jag av att se dina kläder. /Karolina

Tante Hilde sa...

Gleder meg til å se Lillepus i denne til sommeren. Utrolig fin.

Gry sa...

Åh, så hyggelig med tilbakemelding! (Og til og med fra en som har funnet frem hit helt på egenhånd, det var spennende for en ny blogger som meg)

Karolina: jeg har fundert litt på det med å lage på bestilling. Jeg har lyst til å sy Mei Tai-bæreseler (bilder kommer snart på bloggen ;-) og kanskje smekker og annet småplukk på bestilling. Strikkeplagg er jeg litt mer usikker på, fordi det tar såpass lang tid. Men kanskje til baby og små barn? Hvis du har noen spesielle ønsker, kan du gjerne maile meg på gry@eggbacon.no, så kan vi jo i fellesskap finne ut om det lar seg gjøre.