onsdag 8. juni 2011

Første seiltur


For noen av oss var det årets første seiltur. For en av oss var det den første overhodet. Med et gammelt bilsete og bæresjal var det ingen sak å dra på tur med en to måneder gammel baby. Sov godt gjorde hun også, hun glemte visst helt at hun egentlig har ganske mye vondt i magen.


Båten heter Fætter Kras (oppkalt etter en illeluktende dansk ost som ble glemt igjen i båten etter en seilas), og er en litt rufsete Albin Delta med lang og spennende fartstid (riktignok mest før jeg kom inn i bildet). Etter et makeskifte med medeier Joakim, har vi overtatt båten, mot at han fikk båtplassen i Oslo. Fætter´n ligger nå på ny båtplass på Nøtterøy. Selv om det blir litt lenger biltur for å komme til båten, slipper vi å seile timesvis i kjedelig Oslofjord før seituren kan begynne på ordentlig.

2 kommentarer:

underveis sa...

wow! Så fint dere har det!

Gryda sa...

Ja, vi har det fint. Det er så viktig å huske på alt som er så inderlig godt, i stedenfor å dvele ved det som er slitsomt og vanskelig. Midt i nattevåk og barneskrik, trassanfall og bekymringer, er det så godt å tenke på hvor heldige vi er hver eneste dag. For det er det vi er!