lørdag 26. februar 2011

Ulldress i snøvær

Jeg forstår ikke helt hvorfor det skal snø nå. Det er plussgrader, vi har mer enn nok snø, og det er faktisk snart vår. Man skulle nesten tro at været gjør helt som det selv vil.

Det ble derfor en litt snøfylt fotosesjon da jeg skulle ta bilde av den nyproduserte nøstebarndressen. Den er strikket i dobbelt tråd Blackhill højlandsuld fra Garnudsalg.dk - endelig kom pakken med alt garnet jeg hadde bestilt, etter mye om og men. men garnet er nydelig, og inspirerer til fargeeksperimentering!

Jeg har strikket dressen litt mindre enn den minste størrelsen i mønsteret fra Nøstebarn. Den varer jo ikke så lenge da, men jeg tenker at jeg heller vil ha en dress som er akkurat passe nå i kalde vårmåneder, enn å ha en dress som passer aller best til høysommersbruk....


7 kommentarer:

Syserine sa...

Superfin! Herlige farger. Ble sugen på å bestille... Holder helt med deg, ikke noe poeng med ullplagg som passer perfekt i juli..

Anonym sa...

Flott! - fine farger
Fra tantegrønn
- som gleder seg til nytt lite nøste

Lykkelinn sa...

Helt nydelig med de gule detaljene - og jeg ble så inspirert at jeg sporenstreks satte i gang med et lilla&gult prosjekt. Så fint det er når man kan få inspirasjon fra andre blogger!!

Malva sa...

Fineste!!!!!!

Monstermønster sa...

Skjønne farger! En fjong frøken kommer hun til å bli.

Ann-Kristin sa...

Så fin den var! Vart heilt inspirert!

Siena sa...

Nydelig, likte fargekombinasjonen og de spreke gule detaljene. Du har en inspirerende fargesans!