Oppskrift
nok til to
En god håndfull frosne bringebær
4 cl bringebærlikør (eller egentlig: jeg bruker en sour basert på bringebær - Mickey Finn´s. Den er ikke søt, derfor trenger jeg også litt sukker i. Har du søt bringebærlikør kan du sikkert droppe det.)
1 ss melis
Kjør i blender, ha i cocktailglass. Fyll på med champagne eller cremant.
Soundtrack
Radka Toneff: My funny valentine
Vurdering
Dette er en variasjon over den mer kjente Bellini, som har ferskenpuré istedenfor bringebær. Drinken ble spesiallaget til Valentine´s day, og har en nydelig smak av luksus og romantikk. Og det som blir igjen i champagneflaska er det jo ingen problemer å få brukt....
5 kommentarer:
ser deilig ut! selv ligger jeg forkjølet på sofaen og håper å bli frisk til påske..
mmm, ser riktigt smaskig ut.
Hej,hej...min Lilleman använder västen du gjort ofta. Jag får mycket beröm för den. /Karolina
Drinken var nydelig! Kanskje vi i anledning påsken skal se om vi kan finne opp en gul drink? Hvordan skal vi få til det , tro - noen forslag?
Karolina: så hyggelig å høre at vesten falt i smak. Buksene du sydde har blitt mye brukt de også - det er så veldig fine! Alt i alt et vellykket bytte.
Ah - herlig drink til solfyllt ettermiddag!
Legg inn en kommentar