onsdag 22. juni 2011

Vi jobber i hagen


Lilly og jeg jobber i hagen, vi skal plante kosmos. Ved siden av peonene.

mandag 20. juni 2011

Øyeblikket



Øyeblikket. Et bilde - uten kommentarer - som fanger et øyeblikk fra uken som gikk. Et enkelt, spesielt, dagligdags, ekstraordinært øyeblikk. Inspirert av Soulemama.com.

Har du et "øyeblikk" du vil dele? Legg gjerne igjen en kommentar med lenke.

fredag 10. juni 2011

Mønstermiks, beibi!

Lilly begynner å få en forutsigbar soverytme på dagen, og det betyr at jeg kan gjøre regning med et par timer rundt lunsjtid der hun sover. Det er sjelden noe problem å fylle tiden - er det fint vær, er vi ute. Kanskje jobbe litt i hagen, eller så er vi på tur. Inne er det også alltids ting å ta seg til; husmorsysler av varierende underholdningsverdi.

Men i dag snek jeg meg ned på arbeidsrommet og lekte litt med stoffer. Jeg fikk ordet med paddingen til kurven, og så sydde jeg et dynetrekk til en dyne i merkelig størrelse (jeg fant tre forskjellig dynetrekk i skapet, men ingen av dem passet). Kurven og dyna skal vi ha med på hytta, bare det slutter å regne.

Håper du liker mønstermiks, beibi!

torsdag 9. juni 2011

Ebba, Martin og prompehunden Walter

Det er ikke alltid så enkelt å være tre og et halvt år og bli storesøster. Selv om babyen er fin og alt det der, er det ikke til å komme fra at det blir mindre tid og oppmerksomhet fra Paps og særlig Mams. Da er det godt å ha voksne venner som også synes det er morsomt å lese om prompehunden Walter ("Nei men Walter, da!")

onsdag 8. juni 2011

Første seiltur


For noen av oss var det årets første seiltur. For en av oss var det den første overhodet. Med et gammelt bilsete og bæresjal var det ingen sak å dra på tur med en to måneder gammel baby. Sov godt gjorde hun også, hun glemte visst helt at hun egentlig har ganske mye vondt i magen.


Båten heter Fætter Kras (oppkalt etter en illeluktende dansk ost som ble glemt igjen i båten etter en seilas), og er en litt rufsete Albin Delta med lang og spennende fartstid (riktignok mest før jeg kom inn i bildet). Etter et makeskifte med medeier Joakim, har vi overtatt båten, mot at han fikk båtplassen i Oslo. Fætter´n ligger nå på ny båtplass på Nøtterøy. Selv om det blir litt lenger biltur for å komme til båten, slipper vi å seile timesvis i kjedelig Oslofjord før seituren kan begynne på ordentlig.