tirsdag 17. mai 2011

Hurra i år også

Ett år siden sist. Siden sist har hun også blitt storesøster. Lilly var på sitt første restaurantbesøk i dag, og det var grillmat og morsmelk på menyen hos St.Lars på Bislett.


søndag 15. mai 2011

Ikke sinna, bare alvorlig

- Pappa, hvis du ikke kjøper is til meg i dag, så blir jeg ikke sinna, bare litt alvorlig.


Takk for alle hyggelige babyhilsener på bloggen og på facebook! Det er av naturlige grunner litt liten aktivitet her for tiden, men jeg kommer sterkere tilbake!

torsdag 5. mai 2011

Tålmodighetsprøve

Det tar lang tid å strikke et hullmønstret sjal i tynt ullgarn. Men det er i grunnen ganske hyggelig, særlig når sjalet skal være en gave. Så får jeg bare håpe at det vil varme mottakeren godt på hustrige dager som denne.

Mønsteret er "Birch" fra Rowan. Jeg har strikket i Blackhills højlandsgarn, og jeg laget et tilsvarende sjal for tre år siden (da i et annet garn).

tirsdag 3. mai 2011

Ungdomshuske

Oppe på hytta ordnet Paps til husken til Ebba, slik at det ble litt mer fart på den. "Nå er det ikke noen småbarnshuske lenger, nå er det en ungdomshuske", mente Ebba. Så sant. Selv om hun ikke akkurat er blitt ungdom ennå, har hun med ett blitt så veldig stor. Alltid i full fart, nesten på vei ut av bildet, som nedenfor her.

mandag 2. mai 2011

Lillys første hyttetur

Så lenge siden forrige hyttetur! Denne helgen fikk vi endelig anledning til å dra opp. Våren hadde kommet her også.

Paps skriver i hytteboka, mens småjentene underholder hverandre. Et nydelig øyeblikk. I morgen er Lilly fire uker. Hvor ble disse ukene av?