torsdag 25. juni 2009

Hun er fri

Det er fint å være 16 år og være ferdig med tannregulering. Agnes tok akkurat av reguleringen, etter nesten to år i jern. Hun ble så fin! Heldige Agnes har dessuten verdens beste sommerjobb, hun er knappestøper hos Snella&Petronella. På bildet har hun som vanlig tyvlånt skjerfet til Lillepus, strikket etter en oppskrift fra Ysolda Teague. Ysolda har en veldig koselig blogg med fine oppskrifter. Jeg har tidligere laget to luer etter hennes oppskrift, og sjekk ut denne nydelige jakka som Thorvalda har strikket etter et Ysolda-mønster.

For øvrig er jeg nå behørig gift! Det ble et fantastisk fint bryllup. Været ble selvsagt bra (som bestilt), massevis av flotte gjester, god mat, kjekk brudgom og alt det der. Det kommer nok noen bilder både fra bryllup og fra nyervervet hytte etter hvert, vær tålmodig! Inntil videre får dere nøye dere med en smakebit fra en av de fine og hjelpsomme gjestene, med blogg-alias Alt Godt.

mandag 8. juni 2009

Yr.no er en svært upålitelig værmelder

De melder nemlig om kaldt og vått vær neste lørdag. Det må jo være feil, i invitasjonen har vi lovet fint vær!


Lørdag
13.06.2009

Regn15°Lett bris, 4,8 m/s fra nord-nordøst
Noe usikkert
Usikkert
Noe usikkert

Regn. Lett bris, 4,8 m/s fra nord-nordøst. 2 mm nedbør i døgnet.

søndag 7. juni 2009

Bryllupsproduksjon



Neida, jeg syr ikke brudekjolen min selv. Den har Cecilie Melli tatt hånd om. Men jeg har strikket et sjal til kjolen, et temmelig møysommelig arbeid med Kidsilk Haze fra Rowan. Vakre Veslemøy er modell på bildet. Det kan nok hende hun må få love til å låne sjalet en gang, men ikke neste lørdag....

Kjolen til Lillepus har jeg imidlertid sydd selv. Det er kanskje en litt utradisjonell brudepikekjole, men hun kommer til å matche Papsen. Det er nok det viktigste både for paps og Lillepus. Nå lurer jeg bare på om jeg skal "pynte" den litt - kanskje en heklet eller strikket blomst eller noe. Hvis jeg får tid. Gode forslag mottas gjerne!


lørdag 6. juni 2009

Hyttedrøm comes true



Vi har kjøpt oss hytte! Det er en mangeårig drøm som nå blir realisert. Litt skog, litt fjell, passe kjøreavstand fra byen. Det var kanskje ikke optimal planlegging å kjøpe hytte sånn midt opp i oppussing og bryllup, men det er jo litt spennende når det skjer mye på en gang også...

Nå er jo ikke dette en interiørblogg (ha ha , da måtte jeg jo rydde her hjemme), men jeg må likevel vise frem litt av det fremtidige hytteinteriøret. Den gule stolen er laget av en norsk møbelsnekker på 60-tallet, og hører sammen med en minst like fin sofa. Et FINN-kupp som jeg syntes var en strålende idé til hytta, helt til jeg bar sofaen fra selgerens stue ut i bilen. Kanskje den tyngste sofaen jeg har båret, og den skal løftes gjennom 300 meter myr- og skoglandskap i Eggedal.... Vi får ta det som trening, og det kommer helt sikkert til å bli kjempefint.

Og så har vi funnet hytteserviset vårt - Daisy fra Figgjo. Det er ikke så lett å få tak i, viser det seg - så hvis noen kommer over deler til serviset, så gi meg gjerne et hint!

torsdag 4. juni 2009

Ukens hund




Siste innlegg på denne bloggen var 27. mars, ser jeg. Hvor ble den tiden av? Vel, jeg er tilbake. Forrige uke var Lillepus og jeg på besøk hos min bror for å hilse på lille Lupo, en liten sjokoladebrun sjarmør av en labrador. På et tidspunkt fikk selv Lillepus nok, det var nytt for henne å møte en som var enda mer intens og pågående enn henne selv.

Buksa på det nederste bildet er forresten fra en strålende byttehandel med Karolina (Ester och Konrad). Det er en favorittbukse både for Lillepus og meg!