søndag 26. oktober 2008

Vårkjole

Denne forklekjolen er til lille Henriette, som så dagens lys for bare en uke siden. Den passer nok først til våren, og da blir nok Henriette like fin og grønn som bjørketrærne. Nå er alle bladene blåst av.

søndag 19. oktober 2008

Lue til mor

Jeg vil også ha noe fint! Akkurat det var det jeg tenkte i går, så jeg kjøpte med meg tre nøster gult alpakka-garn hjem. De ørene som fryser i vinter er ikke mine!
Dette får være oppvarming før jeg gir meg i kast med heklingen. Jeg har lyst til å lage like fine luer som Mustafa....

søndag 12. oktober 2008

Lillepus i putetrekk

Jeg glemmer jo helt at jeg egentlig er en syerske. Desto mer fornøyd blir jeg når jeg har sydd ferdig et plagg, og tenk - denne gangen var det Lillepus som skulle få ny skjorte! To putetrekk, fire ordknapper og litt tid for meg selv var jo alt som skulle til.


onsdag 1. oktober 2008

Nordvesten

Nå begynner vinterlageret til Lillepus å ligne noe, her er foreløpig siste tilskudd: Nordvesten. Deilig og myk i tynn alpakkaull, samme modell som jeg tidligere har laget til  Frikeprinsessen. Vester er fine og praktiske plagg, varmer godt i sjelen uten at man blir så "stappa" under jakken.

Men altså. Nå må jeg få sydd litt snart, jeg har flere halvferdige prosjekter som venter på at jeg skal få noen få timer med sammenhengende tid. Til helgen, kanskje?

Ukens drink


Jeg innser at dette er i ferd med å skli ut - det som i utgangspunktet var en nevenyttig håndarbeids-blogg, blir mer og mer et utstillingsvindu for dekadent livsførsel. Men det er jo en hobby det også, å pløye seg igjennom drinkebøkene? 


Anyways, jeg presenterer forrige ukes drink: Rusty nail

Oppskrift
Fyll et whiskyglass (eller det du har for hånd) med isbiter
Hell over:
3 cl Scotch whisky
3 cl Drambuie

Soundtrack

Vurdering
En innsmigrende liten sak, perfekt på en rufsete høstkveld. Sødmen fra Drambuien i kombinasjon med whiskyen, ga visse assosiasjoner til Southern Comfort. Kanskje ikke verdens mest spennende drink, men veldig koselig....